Reflex Kuzulu Yavru Kuru Köpek Maması 15 Kg

Ürün Barkod : 8698995010627
Ürünle İlgili Öne Çıkan Kampanyalar

{{CMP.TITLE}}

{{CMP.DESCRIPTION}}

1.499,00 TL
1.299,00 TL
%13İNDİRİM
Paylaş:
  • Ürün Özellikleri
  • Ödeme Seçenekleri
  • Yorumlar
  • Tavsiye Et
  • Resimler
  • Reflex Kuzulu Pirinçli Yavru Köpek Maması 15kg

    % 100 doğal içerik kullanılarak hazırlanan Reflex yavru köpek mamaları, son sistem teknoloji kullanılarak üretilmiştir.Yavru köpeklerin doğal gelişimleri düşünülerek formüle edilen reflex Yavru maması Yavru köpeklerin kas ve iskelet gelişimlerine katkıda bulunacak mineral ve vitaminleri tam ve eksiksiz içerir.

    Yavru köpeklerin büyümeleri sırasında beslenmenin önemi tartışmasız hat safhadadır;Bu yüzdendirki Reflex Köpek Mamaları yavrunuzun gereken aminoasit ve proteinleri kusursuz bir şekilde bulundurur.omega 3 ve 6 yağ dengesi sağlanarak sağlıklı bir deri tüy yapısı hedeflenmiştir.Yavru köpeklerin eklem sağlığına katkıda bulunan glikozamin içerir.Tüylerin parlaklığını ve sağlamlığında katkısı bulunan çinko ve biotin eklenmiştir.

    Sağlıklı bir bağışıklık sisteminin olmazsa olmazı sağlıklı beslenmedir.Proteinler ve minerallerin yanında vitaminler antioksidanlar ve karbonhidratların dengeli birleşimi ile köpeğiniz sağlıklı bir immun sisteme sahip olabilir.

    Diş taşları ve diş eti hastalıklarını engellemek amaçlı tane ebatları ve şekilleri köpeğinizin ağız yapısına göre tasarlanmıştır.

    Lezzet i doğadan alan reflex Yavru mamaları Ciğer lezzetinde olup Köpeklerin reddedemeyeceği bir aroma içerir.

     

    İçindekiler:

    Hayvansal Proteinler, Kuzu eti unu, arpa, buğday, buğdey kepeği,Kuru Şeker Pancarı ,Priniç,Tuz,Keten Tohumu,Kuru Bira Mayası

     

    Beslenme tavsiyesi:

    Köpeğinizin kilogram ağırlığına göre günlük verilecek miktar belirlenir.Ambalaj üzerindeki çizelgeye uyarak besleyebilirsiniz.Kuru mama ile birlikte su bulundurulması tavsiye olur.

     

    Ürün Özellikleri
    Yaş Seçimi
    :
    Yavru (0-1 Yaş)
    Irk Seçimi
    :
    Orta Irk
    İçerik
    :
    Kuzu Etli
    Tahıl Durumu
    :
    Tahıllı
    Paket Ağırlığı
    :
    10 KG ve Üzeri
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.